Participări la conferințe

Conferința ICERI2018

  • Conferința s-a desfășurat in perioada 11.11.2018 – 16.11.2018, Sevilla, Spania. La conferință, directorul de proiect, Meda Udroiu, a participat cu două lucrări care se constituie în modalități de diseminare arezultatelor proiectului. Prezentarea lucrărilor a starnit interesul mai multor specialiști in domeniul securității cibernetice și a permis stabilirea de noi contacte.

           

Conferința EDULEARN 2018

  • Desfașurată în perioada 01.07-06.07. 2018, in Palma de Mallorca, conferința internațională s-a dovedit, pentru directorul de proiect Meda Udroiu un bun prilej pentru a face cunoscut specialiștilor intrenaționali proiectul SIIMA precum și pentru a cunoaște noi specialiști si a realiza noi contacte pentru consorții viitoare. Conferința este centrată pe noile tehnologii folosite în educație, ceea ce a permis cunoașterea specialiștilor in zona cybersecurity.

                          

 

Participare la IMWorld 2018 – UPB

În data de 3-4 octombrie, membrii echipei Alexandru Vulpe și Eduard Popovici au participat la evenimentul IMWorld 2018, cea mai mare expo-conferință Business to Business pentru IT și soluții digitale din sudul și estul Europei. Scopul evenimentului este de a sprijini mediul de business din România în adoparea digitalizării în toate industriile, pentru a crește eficiența și productivitatea.

Evenimentul a fost și un foarte bun prilej de a lua contact cu noi tehnologii, ce pot fi luate în considerare la cercetările în cadrul proiectului SIIMA, dar și de a cunoaște ușor specialiști din toate domeniile participante la eveniment și de a disemina activitatea din proiectul SIIMA.